„Volley For Hope” – din dragoste de volei și de oameni

În ciuda pandemiei și respectând regulile anti-pandemice, niște oameni frumoși din Oradea au reușit să organizeze încă o ediție (a V-a!) a turneului caritabil de volei emblematic deja pentru Oradea – Volley For Hope, strângând 4665 de lei pentru copiii de la Pyramid Learning Center Oradea (copii diagnosticați cu autism, ADHD și alte tulburări în dezvoltare).

Ediția aceasta a fost dedicată jucătorilor amatori de volei care joacă la un nivel mediu, așa că echipa noastră clujeană, Vo’9ley, a fost din nou prezentă la datorie. De ce se numește așa și ce experiențe am mai avut împreună, găsești în acest articol. 😉

Foto: Mihaela Vana

Am avut un „lot” mare, de 10 persoane – adică și o donație mare! 🙂 (donațiile sunt făcute de jucători, organizatorii indicând o sumă minimă donată de fiecare participant – acesta e mecanismul acestui gen de campionate) O parte au venit cu noi în turneu pentru prima dată așa că îngăduie-mi, cititorule, să-i prezint pe toți: Mihaela Constantinescu, Raluca Gheorghiu, Geanina Părăuan, Roxana Galea, Tazy, Ionuț Bolocan, Ovidiu Comănescu, Denis, Emilian Năsăudean și subsemnatul.

Am dat tot ce am putut și chiar dacă nu am trecut de grupe, eu sunt convins că putem fi mândri de noi. Am jucat frumos. Am jucat bine.

A fi o ECHIPĂ, înseamnă mult mai mult decât cele 30-40 de minute pe care le petreci pe teren într-un meci. Înseamnă respect, comunicare, sprijin necondiționat și distracție. Iar relațiile umane care se creează pe un astfel de fundament sunt mai puternice și mai valoroase decât orice rezultate.

Acuma…, despre respect, comunicare și sprijin nu știu ce să zic… 😀 Dar de distrat sigur ne-am distrat:

Atât înainte de turneu…

Cât mai ales după…

Iar Oradea a devenit un oraș în care îți vine efectiv să te muți acum! Bravo!

Sunt mândru și onorat că am jucat alături de voi, oameni frumoși! Sunt recunoscător că am avut ocazia să facem ce ne place, împreună, să donăm câțiva bănuți pentru unii care au nevoie mai mare decât noi și poate să inspirăm și pe alții să facă sport. Vă mulțumesc vouă și mulțumesc organizatorilor (în special ție, Cristi! Mulțumim pentru tot!!! ^_^) și voluntarilor! Sunteți cei mai tari! ^_^

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.