Cu bicicletele în tandem (partea a doua) – video

Ascultă interviul Adelei Cetinoiu, directorul Asociației Pontes, în emisiunea Pulsul Zilei cu Anca Bota la Radio Cluj, despre tura noastră din 11 iulie 2021

11 iulie 2021. După câteva teste în curtea Liceului special pentru deficienți de vedere din Cluj-Napoca, am pornit curajoși – 6 tandemuri – pe Dorobanților, pe la Gară, Baciu și tot înainte până în Aghireș. Am mâncat și am băut la Restaurantul Merișor și ne-am întors la liceu.

Eroii curajoși ai aventurii noastre de duminică: Adela Cetinoiu (care este și director executiv al Asociației Pontes – organizatorul acțiunii), Florentin Rădulescu (membru în Consiliul Director al Asociației), Kovacs Krisztian, Ramona Gherman, Pavel Pleșa și Cătălin Boțilă. „Piloții” turei de azi: Ioana Rotarescu, Andrei Călin, Bogdan Ilea, Raul Revnic, Mihai Dănilă și subsemnatul.

La fel ca data trecută, am admirat calitatea umană fantastică a oamenilor prezenți: atât a celor cărora viața le-a scos în cale uriașe încercări și care dau dovadă mereu de forță, de un spirit și un psihic puternic, de ambiție și de umor, cât și a celor care au ales să-și petreacă o duminică de vară ajutându-i pe primii să se bucure de un hobby sănătos, dar pe care le e mai dificil să îl practice oricând au chef.

Chapeau bas!

PS: Dacă vrei să devii pilot, scrie-mi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.