Alergător și fotograf la Smida START 2019

„START” vine de la „Smida Trail, Adventure Run in Transylvania” dacă nu știați. 🙂

În 17 august 2019, în paralel cu Smida Jazz Festival, și în același pitoresc loc din Parcul Natural Apuseni, lângă lacul Beliș, a avut loc concursul de alergare organizat anual de Clubul Sportiv Atletic Cluj: Start Smida.

Mă leagă de acest concurs – pe lângă decorul superb, atmosfera și competiția în sine – oamenii care stau în spatele lui. Și le voi menționa aici doar pe Mihaela Botezan și pe Adina Mureșan. Nu voi intra în detalii, dar vă asigur că dacă le întâlniți, viața voastră va fi mai bogată…

De la stânga la dreapta: Alfonso, Adina, Jim și Mihaela
Foto: Vlad Cărbune

Au fost 3 curse: una lungă de semimaraton, una de 11 kilometri și kids race. Eu am alergat la cea lungă, fiind onorat să împart o parte din potecile și dealurile Smidei cu Alfonso Melpignano, din Italia, unul dintre ambasadorii competiției. La start l-am întâlnit și pe celălalt ambasador – al cursei de 11 km – Jim Schroeder, din USA.

Înainte și mai ales după cursa mea, pe care am terminat-o cu bine într-un timp de care sunt mulțumit, am încercat să surprind crâmpeie din atmosfera evenimentului, de la gulyas-ul delicios până la energia și buna dispoziție a copiilor. Las în continuare câteva imagini să spună o mică parte din povestea unui eveniment făcut cu trup și suflet, pentru trup și suflet. 🙂

2 comments

  1. multumesc Vlad pentru …pentru tot. dar im primul rand ca te-am cunoscut. si nu, nu eu am un suflet mare . tu il ai. si bogatii tot noi suntem, pentru ca ne-ai imbogatit cu pozele pe care ni le-ai facut, cu amintiri… sper sa ramanem asa, prieteni mult timp si sa fii alaturi de noi mereu. Te imbratisez din toata inima om frumos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.