Cupa Presei la volei pe plajă

Cluj-Napoca, 2 Septembrie 2017: O nouă celebrare a sportului, o nouă invitație la mișcare, un nou îndemn de a juca volei, indiferent de nivelul de pregătire.

Inițiativa Clubului Sportiv Universitatea Cluj de a organiza această competiție (ajunsă acum la ediția a VI-a) este minunată din două mari motive:

  1. Este excelent ca oamenii din presă, oamenii care scriu, oamenii care transmit mesaje în spațiul public să invite la mișcare prin propriul exemplu! Să spună răspicat că sportul nu trebuie doar privit la televizor, ori din tribune, ori citit online, ci trebuie jucat efectiv: pentru sănătate, pentru că e frumos, pentru că e anti-stres și anti-depresiv 🙂
  2. Al doilea mare motiv e că au invitat echipa de volei feminin a C.S. „Universitatea” Cluj să ne antreneze, să ne dea sfaturi, să ne arbitreze, să ne încurajeze și mai ales să ne inspire prin atitudinea lor față de sport și de volei. Pe noi și pe oricine a fost în zonă și a urmărit competiția. Prezența lor a dat practic o dimensiune impresionantă întregii competiții, fixând-o exact în paradigma de la punctul 1.

(Felicitări Ramonei Maxim – șefa de relații publice a clubului – pentru impecabila organizare.)

Au participat oameni frumoși de la Platforma Media Ovidiu Blag (PMOB) – care au și câștigat competiția, Tranilvania Reporter (locul II), CJSport.ro (locul III), Echipa organizatorilor (cu Ramona Maxim accidentată dar prezentă în câteva meciuri), Freelancerii (avându-i în prim plan pe Tiberiu Fărcaș și pe Vasile Manu) și Monitorul de Cluj.

Părerea generală este că ar fi fost frumos să fi participat mai multe echipe, mai mulți oameni din consistenta presă clujeană. În orice caz, cinste celor care au venit.

Toți cei care au participat sunt demni de lăudat pentru fair-play-ul imaculat și pentru că au dat tot ce au avut mai bun pe nisipul de la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Eu unul m-am „lipit” de echipa celor de la Transilvania Reporter și am pus umărul să-i ajut să câștige cât mai multe meciuri. Au reușit 5 meciuri din 6. Nu neg că poate fără mine ar fi luat chiar locul 1, dar eu promit că am jucat cât de bine am putut. 😀

Action
Spike

 

 

 

Ca la români, 1 lucră și 2 se uită 😀 SAU Fetele muncesc, băieții lenevesc 😛

 

 

 

Mulțumesc mult Mariei Ilinca și lui Radu Hângănuț pentru 6 meciuri frumoase, fetelor de la „U” pentru încurajări, celorlalte echipe pentru atmosferă și organizatorilor pentru întreaga experiență.

Norocoși cu așa antrenoare
Dream-Team în devenire 🙂

 

 

 

 

Notă: Toate fotografiile au fost obținute via Maria Ilinca (Mulțumesc!)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.